21 Eylül 2012 Cuma

Kate Moss & Johnny Depp

Bir süredir bu yazıyı yazmayı istiyordum ama ancak yazabilidm.Kate Moss'u sevmeyen,beğenmeyen yoktur diye düşünüyorum.Kadını da erkeği de ayrı bir beğeniyle seviyor onu.Minyon fizik , ayrık ön dişker , elmacık kemikleri deyince hepimizin kafasında o oluşmuyor mu?  Tüm dünyada moda ikonu olarak kabul görüyor zaten kadın,bildiğin tanrı. Aşırı zayıflığı ve giyiniş tarzıyla o zamandan bu yana genç kızlar için  " Kate Moss style " , "Kate Moss mania" başlatmıştır.Yıllık kazancı zaten 28 milyon pound kadının ben daha ne diyeyim? Chanel,Versace,Gucci bunlar çalıştığı markaların sadece üç tanesi. Diğerlerini saymayacağım, ağlamak istemiyorum.


 

Johnny Depp için zaten sanırım bir şey dememe gerek yok. Adını yazmam yeterli olmuştur. Kate ve Johnny 1994 yılının şubatında tanışmışlar. Kate o günden beri ( Kate de sanki sanırsın benim halamın kızı bakar mısın dediğime) her zaman Johnny Depp'i hayatının aşkı olarak nitelendirmiş,ondan bahsederken o kalıbı kullanmış.O kadar çok aşıkmış ki onun kendisinden başka bir şeyle ilgilenmesine tahammül edemiyor sürekli kıskançlık yapıyormuş.Kadın milleti,hepimiz aynıyız. Hadi onu da geçtim kadının sevgilisi Johnny Depp napsın yani kıskançlık yapmayıp sakince evde oturup çay mı demlesin? Johnny de baskılara dayanamamış 4  yıllık hayatının aşkından ayrılma kararı almış. Sürekli ayrılıp barışan fakat bir türlü birbirlerinden kopamayan çiftin ilişkisini bitiren gerçek olay ise Johnny Depp'ten hamile olan Kate Moss'un gizlice kürtaj yaptırması olduğu söylenir.Deli gibi çocuk isteyen Johnny , Kate'i affedemez ve 1998'de beraberlikleri tamamen biter.





Esas her şey bu ayrılıktan sonra başlıyor zaten. Feminist yaklaşmayalım ama zaten olan hep kadınlara oluyor. Gene bu olayda da olan Kate Moss'a olmuştur.Bu tarihten itibaren kendini içki ve uyuşturucunun kollarına bırakmış.Mutsuzluğa gömülmüş adeta.İntihara kalkışmış.  İmzasını bile KATE DEPP şeklinde atmaya başladığı sırada evliliğe giden ilişkisinin tamamen bitmesi üzerine iyice dağıtır. Defalarca alkol ve uyuşturucu tedavisi görmüş.1998'de vücudu iflas ettiği için,2000'de ise böbrek yetmezliğinden hastaneye kaldırılır.

ŞU ÇİRKİNE BAKIN!


Depp ne yapmış ? Fransız sanatçı Vanessa Paradis ile aile kurmuş. ALLAH'IM O KADIN NASIL BİR ÇİRKİN İNANAMIYORUM YA.Sen git dünyanın en güzel kadınından sonra bununla ol.Olmayı geç, evlen. 1999'da Vanessa pisliğinden çocuk sahibi olmuş.Bunun ardından Johnny de madde bağımlılıklarından arınıp sağlıklı bir hayata kavuşmuş.Kate Moss da 2002'de doğan kızı Lila ile birlikte kendi tabiriyle "yeniden doğar."





Kate hayatına kimi soktuysa hepsi aynı şekilde onun her sevgilisinde Johnny'i aradığını,onu hiç unutmadığını söylemiş.Leonarda Di Caprio ile kısa süreli bir aşk yaşamış.Daha doğrusu yaşamaya çalışmış ama amacı eski aşkını kıskandırmak olduğunu her iki.taraf da bildiği için bu ilişki yürümemiş.Antony Langdon,Kate'e çıktıkları Ibiza tatilinde 10 bin sterlin değerinde bir yüzük hediye etmiş ama ancak top model Johnny Depp'ten başkasının vereceği bir yüzüğü takmayacağını belirtir. Bir eski sevgilisi de Kate Moss'un evinde bir odanın sadece Johnny Depp'in fotoğraflarıyla dolu olduğunu ve o odaya ondan başka kimsenin girmediğini söylemiş.



Şimdi ikisinin de hayatlarında başkaları var. Ama ben hala birbirlerini sevdiklerine inanıyorum.Kate'in genç ve aşıkken yaptırdığını söylediği anlamı sır olan kalp şeklindeki dövmesi , Johnny Depp'in en kalıcı hatırası olarak sol elinde durmaktadır,sonsuza kadar da duracağını söylüyor.Hayat bu belli olmaz,belki bir mucize olur da tekrar birbirlerine dönerler.Bilemeyiz.

Ama sizce de gelmiş geçmiş en mükemmel çift değiller mi ?





3 yorum:

  1. çok güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık!!

    YanıtlaSil
  2. Kate!!<3 Süper bir yazı olmuş!! Bloguna bayıldım

    YanıtlaSil
  3. Yanlız Kate biraz sadist bir aşık değil miymiş ? hakikaten kate'in tüm eski sevgilileri onun Johnny'yi hiç unutamadığını söyler ki bu bir erkek için çok zordur düşünsene sevgilinle ayrılma nedenin onun başka bir erkeği sevmesi ve sen bunu basına ayrılık nedeni olarak açıklıyorsun yada evlenme teklif ettiğin sevgilin teklifini kabul etmiyor nedeni ise başka bir erkeğe duyduğu aşk ben Johnny Depp'i kate moss'dan çok bir önceki nişanlısı Winona Ryder ile yakıştırırdım ki onunla'da 4 yıl nişanlı kalmışlar ayrıca Johnny'nin baya baya yıkıcı etkisi var sanırım ki Winona Ryder'da Johnny'den ayrıldıktan sonra kendini bir otel odasına kapatmış ve 1 hafta boyunca odadan çıkmadan içki içip sızmış sonrada alkol bağımlılığı tedavisi görmüş Johnny resmen yıkıp geçmiş

    şunu da söylemem lazım ki Johnny ne kadar vanessa'ya aşık olduğunu söylesede ona hiçbir zaman kate'e yada winona'ya baktığı gibi baktığını düşünmedim hiç aşk dolu bakmıyordu vanessa'ya Johnny çok fazla çocuk istiyordu zaten hep söylemiştir bunu kate'den ayrıldıktan 4-5 ay sonra vanessa Johnny'den hamile kalınca vanessa'nın yanında kalmaya karar verdiğini düşünürüm ben sanki ikisinin birliktelikleri çok aceleye gelmiş gibi hissederim

    YanıtlaSil